top of page

Tapahtumainfo osallistujalle

Tapahtuma-alue

Festivaalialue sijaitsee tänä vuonna, sääolosuhteista johtuen, Nallikarin majakan niemellä ja vain osittain meren jäällä, jonne se on merkitty kylteillä. Poikkeuksellisen lämpimän sääjakson vuoksi maasto on jäällä sohjoinen, märkä ja liukas, vaikka jää on kestävä. Viralliselle festivaalialueelle on tehty ammattilaisen toteuttama jääkartoitus, jonka mukaan jään kestävyys on arvioitu ja todettu turvalliseksi. Yhtäaikaista kävijämäärää alueella rajoitetaan tarpeen vaatiessa.

Festivaaliohjelmaa on myös rannassa sijaitsevassa Ravintola Nallikarissa.

Huom! Liikkuminen festivaalialueen ulkopuolella tapahtuu omalla vastuulla. Älä liiku kauas festivaalialueesta ja rannasta, jollet tunne aluetta ja vallitsevaa jäätilannetta.

Ethän tuo alueelle lemmikkieläimiä.

 

Saapuminen

Suosittelemme saapumaan Nallikariin kävellen, pyörällä, bussilla (linja 15) tai kimppakyydein ruuhkien välttämiseksi.

Mikäli saavut paikalle autolla, huomaa että Nallikarin rantatiellä on käynnissä liikennetyömaa. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme jättämään auton Leiritien parkkipaikoille. Linkki: https://maps.app.goo.gl/VAZPc76r9h9YaqWH7

Tapahtuma-alueelle kulku tapahtuu Nallikarin rannan pohjoisesta päädystä, majakalle johtavaa kävelytietä pitkin. Alueelle pääset rantaa pitkin myös muualta. Huomaa että maasto voi olla vaikeakulkuinenmärkä ja liukas.

 

Esteettömyys

Tapahtuma-alueelle kulku ei valitettavasti ole esteetön sen poikkeuksellisen sijainnin vuoksi. Jäälle ei ole aurattua reittiä ja sääolosuhteista riippuen maasto voi olla vaikeakulkuinen. Majakalle johtava kävelytie on aurattu.

 

Anniskelu, syöminen

 

Oulu Urban Culturen infoteltalla myydään virvokkeita ja alle 2,8 %:n alkoholijuomia. Tapahtumassa ruokaa myy Terwa Foodtruck.

Rannassa sijaitseva Ravintola Nallikari palvelee asiakkaita koko tapahtuman ajan. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Tapahtuma-alueelle saa tuoda omia eväitä ja alkoholittomia virvokkeita. Alueella on pop up -laavuja nuotiopaikkoineen, joita voi käyttää omien eväiden laittoon ja makkaranpaistoon. Varaudu ottamaan omat herkut mukaan!

 

Vessat

Tapahtuma-alueella kävijöiden käytössä on bajamajoja.

 

Roskat

Pyydämme ystävällisesti viemään jokaisen tapahtumassa syntyvän roskan alueelta löytyvään jäteastiaan. Festivaalialue pysyy siistinä, kun viet mukanasi pois kaiken, minkä sinne toit.

 

Varustautuminen

Poikkeuksellisen lämpimän jakson vuoksi tapahtuma-alueella on liukasta, ja jäällä tuulen nostattamaa vettä sekä lumesta sulanutta sohjoa. Kannustamme kävijöitä luovaan ja mielikuvituksekkaaseen pukeutumiseen, mutta sitäkin tärkeämpää on, että saavut tapahtumaan oikeanlaisilla varusteilla, vaatteilla sekä vedenpitävillä ja/tai nastakengillä! Kuvittele, että olet lähdössä talviselle retkelle. Meren jäällä tuuli saattaa tehdä kelistä hyytävän, vaikkei pakkasta olisi paljoakaan.

 

Vinkit:

  • Pue ulkovaatteiden alle useita ohuita vaatekerroksia ja pakkaa reppuun varavaatekerroksia.

  • Ota mukaan retkituoli ja tee leiri meren jäälle ystäviesi kanssa. 

  • Vedenpitävät kengät tai nastakengät voivat olla tarpeen.

  • Muista pysyä liikkeessä ja tanssia!

bottom of page