Tapahtumainfo osallistujalle

Tapahtuma-alue

Festivaalialue on noin 4000 m2 kokoinen alue, joka on merkitty jäälle keltaisella nauhalla. Viralliselle festivaalialueelle on tehty ammattilaisen toteuttama jääkartoitus, jonka mukaan jään kestävyys on arvioitu ja todettu turvalliseksi. Yhtäaikaista kävijämäärää alueella rajoitetaan tarpeen vaatiessa.

 

Huom! Liikkuminen festivaalialueen ulkopuolella tapahtuu omalla vastuulla. Emme suosittele liikkumista kauas festivaalialueesta ja rannasta, jollet tunne aluetta ja vallitsevaa jäätilannetta. 

 

Saapuminen

Suosittelemme saapumaan Nallikariin kävellen, pyörällä, bussilla (linja 15) tai vaikka potkurilla! Autoille ei ole varattu erillistä parkkialuetta. Jos saavut autolla, on Nallikarissa muutamia yleisiä parkkialueita.

Tapahtuma-alueelle kulku tapahtuu Nallikarin rannan pohjoisesta päädystä, majakalle johtavan kävelytien varresta. Alueelle pääset rantaa pitkin myös muualta. Huomaa että maasto voi olla vaikeakulkuista ja paikoitellen märkä ja liukas! 

 

Esteettömyys

Tapahtuma-alueelle kulku ei valitettavasti ole esteetön sen poikkeuksellisen sijainnin vuoksi. Jäälle ei ole aurattua reittiä ja sääolosuhteista riippuen maasto voi olla vaikeakulkuinen. Majakalle johtava kävelytie on aurattu.

 

Anniskelu, syöminen

Tapahtumassa ei ole anniskelua, ja alkoholijuomien nauttiminen virallisella tapahtuma-alueella ei ole sallittua. Tapahtuma-alueelle saa tuoda omia eväitä ja alkoholittomia virvokkeita. Tapahtuma-alueella on pop up -nuotiopaikkoja, joita voi käyttää myös ruuan lämmitykseen.

Rannassa sijaitseva Ravintola Nallikari palvelee asiakkaita koko tapahtuman ajan.

 

Vessat

Tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä kävijöiden käytössä on bajamajoja.

 

Roskat

Pyydämme ystävällisesti viemään jokaisen tapahtumassa syntyvän roskan roska-astiaan. Festivaalialue pysyy siistinä, kun viet mukanasi pois kaiken, minkä alueelle toit. Jäteastioita löytyy infoteltalta sekä Nallikarin ranta-alueelta, jossa on useita yleisiä jäteastioita mm. majakalle johtavan kävelytien varrella.

 

Varustautuminen

Tapahtuma-alueella voi olla liukasta, tuulen jään päälle nostattamaa vettä sekä lumesta sulannutta sohjoa. Kannustamme kävijöitä luovaan ja mielikuvituksekkaaseen pukeutumiseen, mutta sitäkin tärkeämpää on, että saavut tapahtumaan oikeanlaisilla varusteilla, vaatteilla, vedenpitävillä kengillä ja asenteella! Kuvittele, että olet lähdössä talviselle retkelle. Meren jäällä tuuli saattaa tehdä kelistä hyytävän, vaikkei pakkasta olisi paljoakaan.

 

Vinkit:

  • Pue ulkovaatteiden alle useita ohuita vaatekerroksia ja pakkaa reppuun varavaatekerroksia.

  • Ota mukaan retkituoli ja tee leiri meren jäälle ystäviesi kanssa. 

  • Vedenpitävät kengät tai nastakengät voivat olla tarpeen.

  • Muista pysyä liikkeessä ja tanssia!