top of page

Tapahtumainfo osallistujalle

 

Festivaali on pääsymaksuton

Tapahtuma-alue

Festivaalialue on merkitty jäälle kylteillä. Viralliselle festivaalialueelle on tehty ammattilaisen toteuttama jääkartoitus, jonka mukaan jään kestävyys on arvioitu ja todettu turvalliseksi. Yhtäaikaista kävijämäärää alueella rajoitetaan tarpeen vaatiessa.

Huom! Liikkuminen festivaalialueen ulkopuolella tapahtuu omalla vastuulla. Älä liiku kauas festivaalialueesta ja rannasta, jollet tunne aluetta ja vallitsevaa jäätilannetta.

Ethän tuo alueelle lemmikkieläimiä.

 

Saapuminen

Suosittelemme saapumaan Nallikariin kävellen, pyörällä, bussilla (linja 15) tai kimppakyydein ruuhkien välttämiseksi.

Tapahtuma-alueelle kulku tapahtuu Nallikarin rannan pohjoisesta päädystä, majakalle johtavan kävelytien varresta. Alueelle pääset rantaa pitkin myös muualta. Huomaa että maasto voi olla vaikeakulkuista ja paikoitellen märkä ja liukas.

 

Esteettömyys

Tapahtuma-alueelle kulku ei valitettavasti ole esteetön sen poikkeuksellisen sijainnin vuoksi. Jäälle ei ole aurattua reittiä ja sääolosuhteista riippuen maasto voi olla vaikeakulkuinen. Majakalle johtava kävelytie on aurattu.

 

Anniskelu, syöminen

Arctic Food Lab -ruoka-alueelta voit ostaa herkullista purtavaa sekä alkoholittomia ja alkoholipitoisia juomia Kujalan tilan ja Shaman Spiritsin pisteiltä. Myös Oulu Urban Culturen infoteltalla myydään virvokkeita ja alle 2,8 %:n alkoholijuomia. Alkoholijuomien nauttiminen on sallittua vain anniskeluun rajatulla alueella.

Tapahtuma-alueelle saa myös tuoda omia eväitä ja alkoholittomia virvokkeita. Alueella on pop up -nuotiopaikkoja, joita voi käyttää ruuan lämmitykseen ja esimerkiksi makkaran paistoon.

Rannassa sijaitseva Ravintola Nallikari palvelee asiakkaita koko tapahtuman ajan.

 

Vessat

Tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä kävijöiden käytössä on bajamajoja.

 

Roskat

Pyydämme ystävällisesti viemään jokaisen tapahtumassa syntyvän roskan roska-astiaan. Festivaalialue pysyy siistinä, kun viet mukanasi pois kaiken, minkä alueelle toit. Kierrätyspiste löytyy ruoka-alueen läheisyydestä. Nallikarin ranta-alueella on useita yleisiä jäteastioita mm. majakalle johtavan kävelytien varrella.

 

Varustautuminen

Tapahtuma-alueella voi olla liukasta, tuulen jään päälle nostattamaa vettä sekä lumesta sulanutta sohjoa. Kannustamme kävijöitä luovaan ja mielikuvituksekkaaseen pukeutumiseen, mutta sitäkin tärkeämpää on, että saavut tapahtumaan oikeanlaisilla varusteilla, vaatteilla, vedenpitävillä kengillä ja asenteella! Kuvittele, että olet lähdössä talviselle retkelle. Meren jäällä tuuli saattaa tehdä kelistä hyytävän, vaikkei pakkasta olisi paljoakaan.

 

Vinkit:

  • Pue ulkovaatteiden alle useita ohuita vaatekerroksia ja pakkaa reppuun varavaatekerroksia.

  • Ota mukaan retkituoli ja tee leiri meren jäälle ystäviesi kanssa. 

  • Vedenpitävät kengät tai nastakengät voivat olla tarpeen.

  • Muista pysyä liikkeessä ja tanssia!

bottom of page