Kelluva Lava

Laineilla keinui pieni Kelluva Lava vain... Kelluva Lava on kaikille avoin, maksuttomasti käyttöön varattava tapahtuma-alusta, jonka voi bongailla kesällä 2021 Oulun rannoilta. Oulu2026-hankkeen The Cultural Climate Change Pitching -kilpailun voittanut Kelluva Lava on varattavissa käyttöön torstaista lauantaihin 17.6.–14.8.2021 välisenä aikana.

Lavan tapahtumat voivat olla mitä vain runonlausunnasta kitaraduoon tai monologiteatterista rapbattleen – vain mielikuvitus on rajana! Lavalle mahtuu kaksi esiintyjää sekä pieni määrä soittimia tai muita esiintymisvälineitä. Tapahtumien tulee olla ilmaisia, ikärajattomia ja kaikille avoimia.

 

Kelluvan Lavan pakettiin kuuluvat akullinen kannettava PA, mikit ja ständit sekä tietenkin Kelluvan Lavan oma maskotti-pingviini. Kelluva Lava -tiimi auttaa tapahtuman järjestäjiä käytännön asioissa ja tapahtumien markkinoinnissa.

Kelluva Lava -projektia hallinnoi Oulu Urban Culture ry ja se toteutetaan yhteistyössä Kulttuuritalo Valveen kanssa. Projektia ovat tukeneet Oulu2026-hanke, Hammarin Sähkö, Oulun Energia, Hailuodon Panimo, Pipelife Finland Oy ja Varjofestivaali.

Kelluvan Lavan ajankohtaiset uutiset löydät Instagramista: @kelluvalava

Mikäli sinulla on kysyttävää, tavoitat Kelluva Lava -tiimin sähköpostiosoitteesta oulunkelluvalava@gmail.com. Varauslomakkeelle ja lisätietoihin voit klikata alta.

Kelluva Lava Oulu

Yhteistyössä:

RGB_Oulu2026_gradient_horizontal.png
Valve_RGB.png
PIPELIFE_Logo_RGB.png
Hailuodon panimo_logo
oulunenergia_logo_musta_1riv_pohjoistavo
Hammarin Sähkö Oy_logo
varjo 2021 logo