Kelluva Lava

Kelluva Lava on kaikille avoin ja maksuttomasti käyttöön varattava tapahtuma-alusta Oulun vesillä. Kesän 2022 käyttökausi on päättynyt.

Kelluvan Lavan tapahtumat voivat olla mitä vain runonlausunnasta kitaraduoon tai monologiteatterista rapbattleen – vain mielikuvitus on rajana! Lavalle mahtuu kaksi esiintyjää sekä pieni määrä soittimia tai muita esiintymisvälineitä. Tapahtumien tulee olla ilmaisia, ikärajattomia ja kaikille avoimia.

 

Lavan pakettiin kuuluvat akullinen kannettava PA sekä mikit ja ständit. Kelluva Lava -tiimi ohjeistaa tarvittaessa järjestäjiä käytännön asioissa ja tapahtumien markkinoinnissa.

 

Kelluvan Lavan löydät Pikisaaren pohjoispäädyn uimarannalta läheltä Hietasaareen johtavaa Korkeasaarensiltaa.

Kelluva Lava -tiimin yhteystiedot:

oulunkelluvalava@gmail.com

p. 046 545 8421

Kelluvan Lavan ajankohtaiset uutiset löydät Instagramista ja Facebookista.

♥  Kelluvan Lavan tarina  ♥

Kelluva Lava -projektin idea syntyi Oulu Urban Culturen Urban Boost -hankkeen kulttuurityöpajalla. Lava muuttui ideasta todeksi Kelluva Lava -tiimin voitettua Oulu2026-hankkeen The Cultural Climate Change Pitching -kilpailun kevättalvesta 2021. 

 

Ensimmäisen kesänsä Lava toimi Oulu Urban Culture ry:n alla ja projekti toteutettiin yhteistyössä Kulttuuritalo Valveen kanssa. Vuonna 2022 Kelluva Lava -tiimi jatkaa Kelluvan Lavan tuottamista itsenäisenä työryhmänä. Kaudella 2022 projektia tukevat Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut sekä Hongisto Oy.

Kelluva Lava Oulu.png

Yhteistyössä:

Oulu.png
Hongisto-logo-OLD-BEAR-UPD.png