KULTTUURITYÖPAJA

Oulu Urban Culturen kulttuurityöpaja järjestää valmennuksia ja avoimia työpajoja kulttuurista ja sen tuottamisesta kiinnostuneille 18–29-vuotiaille työttömille työnhakijoille. Toiminta on osa Urban Boost -hanketta.

 

Kulttuurityöpaja on DIY-henkinen, kokeileva ja osallistujalähtöinen, utopistiseen ajatteluun kannustava tekemisen paikka, jossa kulttuuri käsitetään laajana ilmiönä kattaen aihealueita taiteesta ruokaan ja alakulttuureista monikulttuurisuuteen. 

 

Työpaja tarjoaa nuorille aikuisille alustan, jonka kautta vaikuttaa oman alueen kaupunkikulttuuriin ja tutustua luoviin aloihin. Työpajalta tuotetaan mielenkiintoisia projekteja ja tapahtumia, joista kaikki kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan.


Kulttuurityöpajalla on käytössään monipuoliset kulttuurikokeilut mahdollistava Kulttuurilaboratorio Oulun Pikisaaren urbaanissa kylässä. Tämän ainutlaatuisen tilan kehittäminen kytkeytyy osaksi työpajatoimintaa.

HAE TYÖKOKEILUUN

KULTTUURITYÖPAJALLE!

Tällä lomakkeella voit hakea

mukaan 1.9.2021

alkavaan urbaanin tuottajan valmennukseen.

Lisätietoja: Krista Rekilä

p. 041 318 2540

krista@urbanculture.fi

KOULUTTAJAKSI

KULTTUURITYÖPAJALLE?

Etsimme kulttuurityöpajalle

kulttuurin, taiteen ja tapahtumatuotannon ammattilaisia kurssisisältöjen toteuttajiksi.

Tutustu ohjeeseen,

tallenna tarjouslomake koneellesi

ja lähetä täytetty lomake

sähköpostin liitteenä osoitteeseen koulutus@urbanculture.fi.

_edited_edited.jpg

Urbaanin tuottajan valmennus

Kulttuurikeidas kaamoksen keskelle? Teknobileet sillan alle? Katutaideteos? Pyöräkirppis Pikisaaressa? Trubaduuri puussa? Valokahvila? ZINE? Haluatko oppia tuottamaan kulttuuria ja kehittää projekteja? Toteuttaa visioitasi ja tutustua uusiin ihmisiin? Tule mukaan urbaanin tuottajan valmennukseen! Lue lisää

Avoimet työpajat

Oletko työttömänä ja haluaisit kokeilla uusia taiteen ja kulttuurin muotoja matalalla kynnyksellä? Tai syventää osaamistasi tietyllä osa-alueella? Osallistu avoimiin työpajoihin! Lue lisää

Urban Boost (ESR) -hankkeen rahoittajien logot