top of page

OULU URBAN CULTURE

 

Oulu Urban Culture ry on vuonna 2018 perustettu yleishyödyllinen kulttuuriyhdistys, joka edistää oululaista kaupunkikulttuuria, kaupunkikehitystä ja nuorten aikuisten mahdollisuuksia toimia kulttuurialalla. 

 

Tavoitteemme on tehdä Oulusta vetovoimainen kaupunki innovatiivisen kaupunkikulttuurin avulla. Toteutamme erilaisiin tiloihin sijoittuvia yllätyksellisiä tapahtumia, luomme toimintaympäristöjä matalan kynnyksen kulttuuritoiminnalle sekä edistämme nuorten aikuisten omaehtoista kulttuuritoimintaa ja työllistymistä luoville aloille. 

 

Toimintamme on tavoitteellista ja ammattimaista. Teemme monialaista paikallista, kansallista sekä kansainvälistä yhteistyötä useiden eri organisaatioiden, taiteilijoiden ja tuottajien kanssa. Meille tärkeitä teemoja ovat kestävä kehitys, osallisuus ja kulttuurinen moninaisuus.  

 

Toimistomme ja kulttuuritilamme, Kulttuurilaboratorio, sijaitsevat Oulun Pikisaaressa, Villatehtaan alueen kulttuurikeskuksessa. Olemme Oulun kaupungin virallinen kulttuurikumppani kaudella 2022–2024 ja merkittävässä roolissa mukana toteuttamassa Oulu2026 – Euroopan kulttuuripääkaupungin ohjelmaa.

Oulu Urban Culture logo

Oulu Urban Culture ry:n hallitus

Oskari Elomaa, puheenjohtaja

Katri Alanko

Joonatan Hamari

Elina Hänninen

Jaakko Jokipii

Otto Koistinen

Inka Koutaniemi

Yhdistyksen toiminnanjohtaja

Heikki Myllylahti

Kiitämme lämpimästi vuoden 2024 toimintaa tukevia yhteistyökumppaneita:

Oulu2026_logo_black_RGB_FIN_horizontal.png
Oulu.png
Kulttuuri_Valve_black.png
bottom of page