Kulttuurilaboratorion ajankohtaisimmat kuulumiset ja tiedot tapahtumista löydät Facebookista ja Instagramista!

Tule tekemään kulttuurikokeiluja OUC:n Kulttuurilaboratorioon!

Huom! Kulttuurilaboratorion avajaisia on siirretty koronavirustilanteen vuoksi. Seuraamme ajankohtaista ohjeistusta ja avaamme Kulttuurilaboratorion tapahtumakäyttöön heti, kun tilanne sen sallii.


Oulu Urban Culturen Kulttuurilaboratorio on monikäyttöinen kulttuuritila, joka tarjoaa 18–29-vuotiaille tekijöille maksuttoman alustan kulttuuri- ja taidetuotantojen sekä yhteisöllisten pop up -tapahtumien toteuttamiseen. Pikisaaren urbaanissa kylässä sijaitseva Kulttuurilaboratorio on osa Urban Boost -hankkeen toimintaa.


Kulttuurilaboratoriota voi hyödyntää mm. työskentelyyn, esiintymiseen, tapahtumiin ja taiteen esilletuomiseen. Tilan periaatteisiin kuuluu, että siellä järjestettävät tilaisuudet ovat yleisölle ja osallistujille maksuttomia. Käyttäjäryhmän rajauksesta huolimatta tapahtumat ovat kaikille avoimia iästä riippumatta, ellei toteuttaja toisin määritä.

 

Tilaa käytetään arkisin OUC:n kulttuurityöpajan toimintaan ja tuotantoihin. Tilan toimintamallia kehitetään yhdessä työpajan osallistujien kanssa. Kulttuurilaboratoriossa järjestetään myös nuorille aikuisille suunnattuja kulttuuriin, taiteisiin työllistymiseen ja yrittäjyyteen liittyviä maksuttomia iltaluentoja ja -työpajoja.
 

© 2023 by The Voice Project. Proudly created with Wix.com