top of page

Avoimet työmahdollisuudet

Oulu Urban Culturella työskentelee vuosittain useita työntekijöitä yhdistyksen toteuttamien projektien ja tapahtumien parissa. Lisäksi täydennämme osaamistamme tarpeen mukaan ostopalveluiden kautta toteutettavilla toimeksiannoilla. Avoinna olevat työpaikat ilmoitamme tällä sivulla.

Tarjoamme säännöllisesti harjoittelupaikkoja kulttuurialasta kiinnostuneille 18–30-vuotiaille nuorille aikuisille osana Untamed Office (Oulu2026) -hanketta. Harjoittelu on mahdollista toteuttaa oppilaitoksen kanssa sovittuna opiskelijaharjoitteluna tai TE-palvelujen kautta järjestettävänä työkokeiluna. Harjoittelupaikkoihin on jatkuva haku, eikä niistä tehdä erillisiä ilmoituksia tälle sivulle. 

Lisätietoja työ- ja harjoittelupaikoista voit kysellä sähköpostitse OUC:n toiminnanjohtajalta, Heikiltä, heikki@urbanculture.fi

 

Untamed Office Oulu Urban Culture_edited.jpg

Haussa tällä hetkellä:

Kesätyöharjoittelija, haku avoinna 10.3.2024 klo 15 saakka

OUC:lla on avoinna tuotantoassistentin paikkoja 9.8.–8.9. väliselle ajalle Oulun kaupungin kesätyöharjoittelun kautta.

Tuotantoassistenttina pääset tekemään yhdistyksemme tapahtumatuotantoja ja erilaisia kulttuuriprojekteja iloisessa porukassamme. Harjoittelua on mahdollista painottaa juuri sinua kiinnostavalle osa-alueelle (esim. valokuvaus, viestintä ja media, taiteen tekeminen). Viime vuonna kesätyötiimimme toteuttivat Urbaanin kyläjuhlan, Taiteiden yön Häppeningin ja Sykkelmania-tapahtuman.

 

Voit hakea Oulun kaupungin kesätyöharjoitteluun, jos:

- olet opiskelija, mutta et valmistu kevään aikana (poikkeuksena keväällä 2024 lukion päättävät)
- kotikuntasi on Oulu
- olet täyttänyt 18 vuotta 30.4.2024 mennessä
- et ole ollut kahtena edellisenä kesänä (2022 tai 2023) kesätyöharjoittelussa Oulun kaupungilla.

Kesätyöharjoittelu kestää kuukauden, työaika on 30 tuntia viikossa ja palkkaus 1100 euroa. Hae paikkaa Oulun kaupungin sivujen kautta täältä.

Hakulomakkeella valitse ensisijaiseksi työyksiköksi ”Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuritalo Valve, Oulu Urban Culture ry”.

Hakemuksen jättämisen jälkeen voit laittaa myös lyhyen vapaamuotoisen hakuviestin OUC:lle, oulu@urbanculture.fi. Tämä auttaa meitä löytämään sinut hakijoiden joukosta!

Haku on avoinna 10.3.2024 saakka.

Avoimia paikkoja työkokeiluun ja korkeakouluharjoitteluun vapautuu elokuussa 2024.

bottom of page