top of page
_MG_2599_edited_edited_edited.jpg

Kaupunkimme

Kohti kivempaa kaupunkia! Kaupunkimme-festivaali tuo uudenlaisia näkökulmia kaupunkikehittämiseen ja kutsuu mukaan kaikki halukkaat toteuttamaan omannäköistä Oulua. Kaupunkimme-festivaali järjestetään kolmatta kertaa torstaista lauantaihin 25.–27.5.2023!

Kaupunkimme kokoaa alleen keskusteluja, tekoja ja kokemuksia kestävästä kaupunkielämästä ja sen kehittämisestä oululaisella näkökulmalla. Festivaali vahvistaa kaupungissamme käytävää dialogia, etsii ratkaisuja ajankohtaisiin kaupunkielämän haasteisiin ja esittelee uusia näkökulmia kaupunkikehittämiseen yhdessä kaupunkilaisten, yhdistysten sekä julkisen ja yksityisen sektorin toimijoiden kanssa.

 

Vuoden 2023 festivaalin päätapahtumapaikkona ovat Kulttuuritalo Valve (Hallituskatu 7) ja Oulun Urban Culture ry:n Kulttuurilaboratorio (Pikisaarentie 15). Pistetapahtumia on tänä vuonna myös Meri-Toppilassa ja Oulun keskustan alueella. Festivaaliohjelman keskustelut järjestetään pääosin suomeksi, työpajamaisissa toteutuksissa käytössä on myös englanti.

 

Kaupunkimme-festivaali haluaa rohkaista oululaisia mukaan unelmoimaan, suunnittelemaan ja tekemään meidän kaikkien näköistä kaupunkia. Samalla lisätään ymmärrystä siitä, millainen rooli meillä jokaisella on kaupungissamme ja pohjoisessa kaupunkielämässä. Tervetuloa Kaupunkimme-festivaalille!

bottom of page