Titta på Tuira 3.7.2021.png

Titta på Tuira 3.7.2021

Titta på Tuira on oululaisen kaupunginosan oma korttelijuhla, jota on järjestetty vuodesta 2016 alkaen. Se on pieni suuri tapahtuma, joka tarjoaa lähituotettuja kulttuurielämyksiä ja kepeät kekkerit heinäkuisessa Tuirassa.

 

Titta på Tuiran ytimessä ovat kaupunkikulttuurin ja taiteen erilaiset ilmentymät musiikista, kuvataiteesta, designista ja kirjallisuudesta yllätyksellisiin crossover-sisältöihin. Tapahtuman tavoitteena on Tuiran kaupunginosan esiintuominen eläväisenä ja omaleimaisena paikkana. Ohjelmistoon etsitään inspiraatiota myös kaupunginosan paikoista, historiasta ja nykytilasta. 

 

Tapahtumaa tuottaa vapaaehtoinen työryhmä yhteistyössä oululaisten yhdistysten ja yritysten kanssa. Tapahtuman tuotantoa hallinnoi Oulu Urban Culture ry.

Tule mukaan toteuttamaan Titta på Tuiraa lauantaina 3. heinäkuuta!

Etsimme tulevan Titta på Tuiran ohjelmiston pistetapahtumiin esittävää taidetta tai muuta kaupunkikulttuuriohjelmaa, jonka kesto on 30–45 minuuttia. Ohjelma voi olla myös visuaalisen taiteen keinoin toteutettua, jolloin teos voidaan toteuttaa ennen tapahtumapäivää ja julkistaa muun ohjelman osana. Lue lisää ja lähetä ohjelmaehdotuksesi 9.6.2021 mennessä!

Yhteydenotot: tuira@urbanculture.fi

 

Hanna Jakku, vastaava tuottaja

Lauri Ahtinen, taiteellinen johtaja

Titta på Tuiran löydät myös Instagramista ja Facebookista!