Titta på Tuira - Tuiran korttelijuhlat

Titta på Tuira

Titta på Tuira on oululaisen kaupunginosan oma korttelijuhla, jota on järjestetty vuodesta 2016 alkaen. Se on pieni suuri tapahtuma, joka tarjoaa lähituotettuja kulttuurielämyksiä ja kepeät kekkerit iki-ihanassa Tuirassa.

 

Titta på Tuiran ytimessä ovat kaupunkikulttuurin ja taiteen erilaiset ilmentymät musiikista, kuvataiteesta, designista ja kirjallisuudesta yllätyksellisiin crossover-sisältöihin. Tapahtuman tavoitteena on Tuiran kaupunginosan esiintuominen eläväisenä ja omaleimaisena paikkana. Ohjelmistoon etsitään inspiraatiota myös kaupunginosan paikoista, historiasta ja nykytilasta. 

 

Tapahtumaa tuottaa vapaaehtoinen työryhmä yhteistyössä oululaisten yhdistysten ja yritysten kanssa. Tapahtuman tuotantoa hallinnoi Oulu Urban Culture ry.

Titta på Tuira Oulu Urban Culture

Titta på Tuira 3.9.2022

Vuonna 2022 Titta på Tuira järjestetään 3. syyskuuta osana Oulun Päivien ohjelmistoa. Päätapahtumapaikkamme on Merikosken koulun yllätyksellinen miljöö. Ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Yhteydenotot: tuira@urbanculture.fi

 

Hanna Jakku, vastaava tuottaja

Lauri Ahtinen, taiteellinen johtaja

Titta på Tuiran löydät myös Instagramista ja Facebookista!

Titta på Tuira Oulu Urban Culture.jpg

Tule mukaan toteuttamaan Titta på Tuiraa – ohjelmahaku auki 5.8.2022 saakka!

Kaupunkikulttuuria elävöittävälle ohjelmalle osoitamme työryhmän puolesta tuotantorahaa 300 euroa.

Etsimme erilaista taidetta ja muuta kaupunkikulttuuriohjelmaa, joka tapahtuu Tuirassa. Ohjelma voi olla myös visuaalisen taiteen keinoin toteutettua, jolloin teos voidaan toteuttaa ennen tapahtumapäivää ja julkistaa muun ohjelman osana.

 

Meille tärkeää on ohjelman taiteellinen laatu ja taso sekä kaupunkikulttuurin viitekehys toteutuksessa. Emme pane pahaksemme, jos ohjelma on luontevasti aitotuiralainen, kaupunginosan monimuotoisuutta esiintuova kulttuurielämys. Oulu Urban Culture ry:n Kulttuurisykkeli äänentoistoineen on myös varattavissa ohjelmanumeron toteutukseen. Katso täältä lisätiedot Kulttuurisykkelistä.
 
Valitsemme toteutukseen max. viisi ohjelmaehdotusta, joista jokaisesta maksamme toteuttajalle 300 euron tuotantorahan (sis. alv.). Tuotantoraha tulee laskuttaa Oulu Urban Culture ry:ltä, sitä ei voida maksaa palkkiona.

HUOM! Järjestämme Merikosken koulun pihalle jo perinteeksi muodostuneen kaupunkilaiskäsityöläisten basaarin. Jos olet kiinnostunut myymään tuotteitasi, täytä lomake myös silloin. Myös lähiruoalle annamme mahdollisuuden! Myyntipaikka ei maksa mitään, mutta huolehdithan itse myyntiä varten tarvittavat luvat ja tarvikkeet.