top of page
Sykkelmania
Sykkelmania

ke 28. kesäk.

|

Pikisaari-Nallikari-Ainola-Hollihaka

Sykkelmania

Paikka & aika

28. kesäk. 2023 klo 17.00 – 22.00

Pikisaari-Nallikari-Ainola-Hollihaka, Oulu, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Vinssaa kanssamme läpi taiteen ja kulttuurin Sykkelmaniassa keskiviikkoiltana 28. kesäkuuta! Oulu Urban Culturen Sykkelmania-tapahtuma yhdistää spontaanilla tavalla pyörällä liikkumisen ja taiteen ilon.

Tapahtuma alkaa kokoontumisella Pikisaaren villatehtaiden pihapiirissä, jossa tuunaamme pyörät kuntoon yhteisessä työpajassa. Tämän jälkeen muodostamme veikeän pyöräkulkueen ja lähdemme kiertämään ennalta määriteltyä reittiä Oulun keskustan lähialueilla. Reitin kokonaispituus on noin 10 kilometriä, mutta mukaan kulkueeseen voit liittyä missä vaiheessa tahansa! Kulkueen matkaa tahdittaa äänentoistolla ja energisellä DJ:llä varustettu OUC:n Kulttuurisykkeli. Matkan varrella koetaan yllätyksellisiä ohjelmanumeroita ja taide-elämyksiä. Kulkue päättyy Hollihaan puistossa järjestettävään puistojuhlaan.

Aikataulu:

17.00 Kokoontuminen Pikisaaren villatehtaille

17.00 Pyörien tuunaus, opastettu kierros Re:formi-purkutaidenäyttelyssä

18.00 Kulkue lähtee liikkeelle

18.25 Väistöliike funktio -nykytanssiesitys Nallikarin majakalla

19.10 Puistodisko w/ Project Neuro Ainolan puistossa

20.00 Kiiminki Hyperboloid Conspiracy Hollilavalla (Hollihaan puisto)

20:45 Rakas Paheeni Hollilavalla (Hollihaan puisto)

Päätepisteessämme Hollihaan puistossa nähdään upeiden live-esiintyjien lisäksi visuaalista taidetta. Iiris Barskin luoma lakanataide koristaa tapahtumamiljöötä, ja alueella voit nähdä myös vanhoista romupyöristä tuunatut teokset.

Sykkelmania-kulkue liikkuu rauhalliseen tahtiin, joten siihen voi osallistua pyörän lisäksi myös muilla kevyenliikenteen kulkuneuvoilla. Tapahtuma on pääsymaksuton ja se toteutetaan osana Oulun kaupungin puistopiknik-ohjelmistoa. Tapahtuman tuottaa Oulu Urban Culture ry:n Untamed Office (Oulu2026) -hankkeen tuotantotiimi.

Tapahtumalla on säävaraus.

Lisätiedot: www.facebook.com/events/6172542332824058

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page